Schade melden

Voor iedereen een oplossing op maat

Particuliere verzekeringen van De Keyzer

Als u zich privé verzekert, is het van belang dat uw verzekeringspakket naadloos aansluit op uw leefsituatie. Onderverzekeren neemt risico’s met zich mee. Oververzekeren is zonde van het geld.

Bij De Keyzer Zekerheid is het mogelijk om samen met onze gespecialiseerde en professionele adviseurs een ideale verzekeringsmix samen te stellen. Onze adviseurs brengen uw persoonlijke situatie in kaart. Met deze uitkomst en uw wensen, maken zij voor u een advies op maat. Onze kracht ligt bij het aantal verzekeraars waarvan wij tussenpersoon zijn. Zo hebben wij altijd een goede maar ook voordelige oplossing voor iedere vraag. En mocht uw situatie in de toekomst veranderen, dan kunnen onze adviseurs altijd opnieuw de situatie bekijken, uw verzekeringen tegen het licht houden en waar nodig nieuwe keuzes voor u maken.

Onze particuliere verzekeringen

Onze oplossingen geven u alle ruimte uw ideale verzekeringsmix samen te stellen. Het pakket biedt in alle gevallen een oplossing op maat en is bovendien extra voordelig. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een losse verzekering bij ons af te sluiten. Weet u al precies wat u nodig heeft? Neem contact op en alles wordt snel en goed geregeld!

Jolanda Kiters
Onze adviseurs adviseren uw graag over uw verzekeringen. Neem contact met ons op!