Schade melden

Kies voor zekerheid!

Ontspannen op reis

Wanneer u op vakantie gaat wilt u natuurlijk het liefste dat dit zorgeloos en ontspannen verloopt. Of het nu om een stedentrip, weekendje weg, wintersport of een andere vakantie gaat. Een goede reisverzekering mag dus niet ontbreken. U heeft bij De Keyzer Zekerheid de keuze uit meerdere doorlopende reisverzekeringen. Maar ook bij een kortlopende reisverzekering kunnen wij u helpen. Daarnaast helpen wij graag om een goede verzekering te vinden voor uw caravan, eigen recreatiewoning of pleziervaartuig.

Doorlopende Reisverzekering

Met de doorlopende reisverzekering bent u verzekerd tegen schade of ongeval tijdens uw vakantie of weekendje weg. Ook bent u verzekerd wanneer uw reis onverhoopt niet door kan gaan vanwege een gedekte gebeurtenis. Dit doet u door annulering

Met de doorlopende reisverzekering bent u verzekerd tegen schade of ongeval tijdens uw vakantie of weekendje weg. Ook bent u verzekerd wanneer uw reis onverhoopt niet door kan gaan vanwege een gedekte gebeurtenis. Dit doet u door annuleringskosten mee te verzekeren. Voor iedere reiswens is een passende reisverzekering. Denk daarbij aan het verzekeren van onderwater- of wintersport, het verzekeren van uw bagage en/of geneeskundige kosten. Als reisgebied kunt u kiezen voor een Europa- of werelddekking. Ook voor het maximaal aantal reisdagen zijn meerdere opties mogelijk. En wanneer u een overnachting boekt in Nederland, dan bent u ook verzekerd. Neem contact met ons op. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij zoeken een passende reisverzekering.

Lees meer
Lees minder
Aflopende reisverzekering

Gaat u maar een enkele keer op reis. Neem dan contact met ons op voor een kortlopende reisverzekering. Deze kunt afsluiten tot kort voor uw vertrek, zodat u meteen goed verzekerd op reis kunt.

Wilt u ook annulering mee verzekeren? Wacht

Gaat u maar een enkele keer op reis. Neem dan contact met ons op voor een kortlopende reisverzekering. Deze kunt afsluiten tot kort voor uw vertrek, zodat u meteen goed verzekerd op reis kunt.

Wilt u ook annulering mee verzekeren? Wacht dan niet te lang! Over het algemeen dient dit binnen 7 dagen na het boeken van de vakantie verzekerd te zijn om volledige dekking te hebben. Is de vakantie langer geleden geboekt? Bel ons voor de mogelijkheden.

Lees meer
Lees minder
Caravanverzekering

Met de caravanverzekering is uw caravan verzekerd tegen verschillende risico’s zoals storm, hagel, inbraak en brand en aansprakelijkheid. Op basis van uw wensen gaan wij voor u op zoek naar de caravanverzekering die het beste bij u past.

Pleziervaartuigverzekering

Met de pleziervaartuigverzekering heeft u een uitgebreide verzekering tegen schade aan uw motorboot, kano, zeilboot of surfplank. Uiteraard is wettelijke aansprakelijkheid ook meeverzekerd. Daarnaast kunt u kiezen voor aanvullende dekkingen

Met de pleziervaartuigverzekering heeft u een uitgebreide verzekering tegen schade aan uw motorboot, kano, zeilboot of surfplank. Uiteraard is wettelijke aansprakelijkheid ook meeverzekerd. Daarnaast kunt u kiezen voor aanvullende dekkingen voor bijvoorbeeld inboedel of opvarenden. Vertel ons uw wensen en wij zoeken er een verzekering bij.

Lees meer
Lees minder
Sportuitrustingverzekering

Wanneer u uw hobby uitoefent en lekker gaat golfen, skiën, fietsen of duiken, dan is het wel zo fijn dat u weet dat uw kostbare uitrusting goed verzekerd is. Ook hierbij kunnen wij u helpen. Wij zorgen dat uw golfclubs, ski’s, fiets- of

Wanneer u uw hobby uitoefent en lekker gaat golfen, skiën, fietsen of duiken, dan is het wel zo fijn dat u weet dat uw kostbare uitrusting goed verzekerd is. Ook hierbij kunnen wij u helpen. Wij zorgen dat uw golfclubs, ski’s, fiets- of duikuitrusting tegen een aantrekkelijke premie is verzekerd voor bijvoorbeeld diefstal en/of beschadiging. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met een van onze ervaren adviseurs.

Lees meer
Lees minder
Erica Blom
U heeft bij De Keyzer Zekerheid keuze uit diverse reisverzekeringen. Neem contact met ons op voor passend advies.