Schade melden

Goed beschermd

Ontdek onze Personenverzekeringen

U wilt niet voortdurend nadenken over ongelukken die u of uw gezinsleden zouden kunnen overkomen. U wilt ontspannen leven. Mocht het noodlot toeslaan, dan biedt de personenverzekering van De Keyzer Zekerheid u financiële zekerheid zodat u en uw naasten goed beschermd zijn.

Op basis van uw wensen gaan wij op zoek naar de verzekering die het beste bij u past, tegen een aantrekkelijke premie, complete dekking en heldere voorwaarden.

Aansprakelijkheidsverzekering

De aansprakelijkheidsverzekering vergoedt materiële- en letselschade aan anderen. Deze schade kan door uzelf veroorzaakt zijn of door één van de andere verzekerden zoals uw partner, kinderen, huisdieren of logés. Ook meerderjarige kinderen die voor een voltijd studie uitwonend zijn, zijn meestal meeverzekerd.

U kunt kiezen voor een verzekerd bedrag van € 2.500.000 tot € 5.000.000. Er is een uitgebreide wereldwijde dekking zodat u bijvoorbeeld ook verzekerd bent bij schade bij het verrichten van een vriendendienst. Heeft u een tweede woning? Dan kunt u deze aansprakelijkheid ook meeverzekeren. Onze adviseurs nemen graag uw wensen met u door en zoeken voor u de best passende verzekering.

Gezinsongevallenverzekering

De gezinsongevallenverzekering keert een vooraf bepaald bedrag uit als u of uw gezinslid blijvend invalide wordt of overlijdt als gevolg van een ongeval. U kunt kiezen uit verschillende bedragen met een wereldwijde dekking. Wij kijken naar wat voor u belangrijk is en zoeken er de juiste verzekering bij.

Rechtbijstandsverzekering

U wilt graag een zorgeloos leven zonder geschillen. Toch kan het gebeuren dat u om wat voor reden juridische hulp nodig heeft. Kosten voor juridische hulp kunnen razendsnel oplopen. Dan is het fijn wanneer u hiervoor verzekerd bent. Met een van onze rechtsbijstandsverzekeringen bent u verzekerd van juridisch hulp. Heeft u een rechtsbijstandverzekering en u vermoedt dat u een geschil gaat krijgen, dan kunt u ook advies inwinnen bij de verzekeraar om het geschil te voorkomen of hoe u het kunt aanpakken.

U kiest zelf wat u wilt verzekeren. Er zijn verschillende pakketten mogelijk waarbij u bijvoorbeeld verzekerd bent van juridische hulp als consument, werknemer, met de fiscus, als verkeersdeelnemer of verhuurder. Samen met onze adviseurs maakt u een keuze op basis van wat het beste bij u past. Een veilig idee.

Erica Blom
Op basis van uw wensen zoek ik graag naar een verzekering die het beste bij u past. Neem contact met mij op voor meer info.