Schade melden

Zo kunt u ons bereiken

Contact

De Keyzer – Breda

Bijster 5
Postbus 4670
4817 HX Breda

Contact

De Keyzer Zekerheid

Telefoonnummer: (076) 5333 555

Telefoonnummer schade-afdeling: (076) 5333 580

E-mail: info@dekeyzer.nl

Bezoekadres:
Bijster 5
4817 HX Breda

Heeft u een vraag over verzekerings- of pensioenproducten? Wilt u een afspraak inplannen met één van onze adviseurs? Neem via bovenstaande gegevens contact met ons op of vul het contactformulier op deze pagina in. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.

Volgt u ons al op Linkedin?

Contactformulier

Ons team

Directie
Laura Overduin

Algemeen Directeur

De verzekeringsbranche is altijd in beweging. Het is een leuke uitdaging om hier als kantoor op …

De verzekeringsbranche is altijd in beweging. Het is een leuke uitdaging om hier als kantoor op in te spelen. Wij geloven in persoonlijk contact en slim maatwerk. Deze aanpak en ons energieke en betrokken team zorgen ervoor dat wij de best mogelijke oplossingen aan onze relaties kunnen bieden.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, gaan we gezellig eten met vrienden of familie en maak ik mooie bosritten met mijn paard.

Lees meer
Lees minder
Ambassadeur
Willem de Keijzer

Ambassadeur

Mensen helpen en mensen verbinden vind ik een heel mooi onderdeel van mijn werk. Het is een uitd…

Mensen helpen en mensen verbinden vind ik een heel mooi onderdeel van mijn werk. Het is een uitdaging om moeilijk te verzekeren zaken op te lossen en met ondernemers mee te denken. Het is belangrijk om oplossingen en inzichten te bieden die verder gaan dan alleen het aanbieden van een verzekering. Mijn vrije tijd vul ik met reizen, hockeysporters begeleiden, ijshockeyen, trombone spelen en vriendschappen onderhouden.

Lees meer
Lees minder
Zakelijk
Roland Lejeune

Binnendienst Zakelijk

Het ontzorgen van zakelijke relaties van hun verzekeringspakket vind ik nog steeds erg leuk …

Het ontzorgen van zakelijke relaties van hun verzekeringspakket vind ik nog steeds erg leuk om te doen. In samenspraak met de klant en verzekeraars tot
de beste oplossing komen is iedere keer weer een uitdaging.

In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn gezin, vervul ik een bestuursfunctie bij een voetbalvereniging. Daarnaast kun je mij vinden op de tennisbaan of in
de sportschool.

Lees meer
Lees minder
Zakelijk
Davey Förster

Risicoadviseur

In 2018 ben ik gestart als binnendienstmedewerker zakelijke verzekeringen. Dit was mijn eerste k…

In 2018 ben ik gestart als binnendienstmedewerker zakelijke verzekeringen. Dit was mijn eerste kennismaking met de wereld van verzekeringen. Tot op de dag van vandaag geen enkele spijt van dat ik deze stap heb gemaakt. Het contact met de klanten speelt een belangrijke rol bij het plezier in mijn werk. Ik ben er van overtuigd dat persoonlijk contact nog steeds de belangrijkste factor is in het bouwen van een goede en lange relatie. Ik kijk er dan ook naar uit om nog meer nieuwe mensen en bedrijven te leren kennen.

Naast het werk is mijn grootste hobby voetbal. Maatschappelijk betrokken zijn staat bij mij ook hoog in het vaandel, daarom ben ik ook onderdeel van de activiteitencommissie van de vereniging. Een gezellige avond met familie of vrienden, onder het genot van een speciaal biertje, sla ik ook niet snel over.

Lees meer
Lees minder
Zakelijk
Jan Kees van Dommele

Risicoadviseur

Ik geef advies in de breedste zin van het woord, maar ik ben met name gespecialiseerd in aanspra…

Ik geef advies in de breedste zin van het woord, maar ik ben met name gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht en vooral in de ICT branche en Groothandel, daarbij is het verzekeren van Vastgoed door mijn netwerk binnen Beursverzekeraars wereld altijd een uitdaging maar dat maakt het vak ook zo interessant. Door de dynamiek in de verzekeringswereld moet je goed op de hoogte blijven van relevante en actuele ontwikkelingen. Onderdeel zijn van Quintes helpt daarbij.

Wanneer ik niet hoef te werken ga ik op graag op pad met mijn golfvrienden en mijn fietsclub. Verder houden mijn vrouw en ik van het mooie zonnige zuiden van Spanje waar wij regelmatig vertoeven. Dat gecombineerd met het bourgondische leven in Brabant maakt het leven mooi.

Lees meer
Lees minder
Zakelijk
Jan Drost

Risicoadviseur

Sinds 2006 ben ik werkzaam bij De Keyzer. Horeca is een van mijn specialisaties en dit brengt mi…

Sinds 2006 ben ik werkzaam bij De Keyzer. Horeca is een van mijn specialisaties en dit brengt mij regelmatig in de binnenstad van Breda en andere steden in Nederland.  Ook voor vraagstukken rondom levensverzekeringen en lijfrentes kunt u bij mij terecht. Ik ontmoet tijdens mijn werk veel verschillende mensen en heb heel diverse gesprekken. Het is erg leuk om onze relaties te adviseren en voor hen de juiste oplossingen te vinden en te bouwen aan een relatie voor de lange termijn.

In mijn vrije tijd ben ik graag gezellig samen met mijn gezin, familie en vrienden voor een hapje en een drankje en als het weer het toelaat op een boot in de Biesbosch, of op De Friese Meren.

Lees meer
Lees minder
Zakelijk
Joost Frencken

Risicoadviseur

Ik vind het leuk om op basis van een vertrouwensrelatie MKB-ondernemers volledig te adviseren op…

Ik vind het leuk om op basis van een vertrouwensrelatie MKB-ondernemers volledig te adviseren op risicogebied en de beste oplossingen voor ze uit de markt te selecteren. Een onverhoopt schadevoorval regelen met verzekeraars kan complex zijn; het geeft mij veel voldoening om dit voor mijn relaties tot een goed einde te brengen. In mijn vrije tijd ga ik op graag op pad met onze hond Flip, ben ik actief bij mijn Rotary-club en speel ik graag een potje hockey met mijn vrienden of rijd ik een mooie koers met mijn fietsclub.

Lees meer
Lees minder
Zakelijk
Marjon van Zunderen

Risicoadviseur/ Teamleider binnendienst

Het mooie familiekantoor met een eigen visie, mijn collega’s en mijn sterke betrokkenheid bij …

Het mooie familiekantoor met een eigen visie, mijn collega’s en mijn sterke betrokkenheid bij mijn relaties geven veel voldoening. Ik ben vanaf 2001 bij De Keyzer in dienst. Eerst in een commerciële functie, tegenwoordig als risico-adviseur. De klantbezoeken, de persoonlijke gesprekken, het bezoeken van een bedrijfslocatie en de gehele risico-inventarisatie van een bedrijf zorgen voor een mooie afwisseling, waarbij ik alle kennis en ervaring in alle branches van de afgelopen jaren mee kan nemen. Ik werk voor een divers klantenbestand: mijn portefeuille bestaat uit zowel de ZZP-er, de MKB-er als grotere organisaties. Ik sta voor positiviteit, een persoonlijke benadering en een sterke betrokkenheid. Dit tekent mij als persoon, maar dat komt ook terug in mijn benadering naar collega’s en relaties. Ik houd er niet van om in hokjes te denken, maar juist ruimdenkend, en in ieder situatie kijken naar wat wèl kan. Naast mijn werk vind ik het heerlijk om met vrienden te zijn, op vakantie te gaan en mijn creatieve kant te uiten in een uit de hand gelopen hobby in het maken van gepersonaliseerde cadeaus.

Lees meer
Lees minder
Zakelijk
Rohald Boomaars

Risicoadviseur

De afwisselende contacten met de vele verschillende relaties van ons kantoor vind ik één van d…

De afwisselende contacten met de vele verschillende relaties van ons kantoor vind ik één van de leukste onderdelen van mijn werk. De ene dag praat ik met een kroegbaas over zijn verzekeringen, de volgende dag geef ik advies aan een stoffeerder om daarna weer aan de tafel te zitten bij een grote studentenvereniging. Iedere relatie heeft zijn eigen verhaal en dat maakt mijn werk zo leuk, divers en interessant.

Ik geef advies in de breedste zin van het woord, maar ik ben gespecialiseerd in Horeca en Vastgoed. Door de diversiteit en dynamiek in de verzekeringswereld moet je goed op de hoogte blijven van relevante en actuele ontwikkelingen, om  op die manier goed mee te kunnen denken en advies te kunnen geven over de (financiele) risico’s die onze relaties in hun dagelijkse werk lopen.

Als echte Bourgondiër ga ik in mijn vrije tijd graag regelmatig uit eten of pak ik een terrasje met mooi weer. Daarnaast hoop ik snel weer een concert en/of festival te mogen bezoeken.

Lees meer
Lees minder
Zakelijk
Edmond Brigitta

Binnendienst Zakelijk

Soms is het nodig om gelijk actie op een telefoontje te ondernemen, bijvoorbeeld wanneer een rel…

Soms is het nodig om gelijk actie op een telefoontje te ondernemen, bijvoorbeeld wanneer een relatie een nieuwe auto heeft gekocht en daarmee de weg op wil. Dan is het aan mij om ervoor te zorgen dat dat qua verzekering mogelijk is. Die afwisseling in mijn werk vind ik leuk. Iedereen weet dat verzekeringen bestaan, maar aan de achterkant is het soms best ingewikkeld. Ik vertaal verzekeringen naar normale taal en help onze relaties met hun vraagstukken. Als er een vraag komt waarvan ik het antwoord niet direct weet, ga ik het gelijk uitzoeken. Daarnaast probeer ik mee te denken over risico’s. Soms blijkt dan dat niet alles verzekerd hoeft te zijn. In mijn vrije tijd maak ik graag foto’s, ga ik wandelen en doe ik aan krachttraining.

Lees meer
Lees minder
Zakelijk
Rani Overduin

Binnendienst Zakelijk

De diversiteit maakt mijn werk erg boeiend. Er is altijd iets te doen, altijd iets te leren en d…

De diversiteit maakt mijn werk erg boeiend. Er is altijd iets te doen, altijd iets te leren en de ontwikkelingen in de wereld van verzekeringen staan nooit stil. Naast mijn werk studeer ik bestuurskunde in Rotterdam, rijd ik paard en sta ik in de keuken om lekkere dingen te bakken.

Lees meer
Lees minder
Zakelijk
Marieke Künzel

Binnendienst Zakelijk

De relaties waarvoor ik werk zijn actief in uiteenlopende branches. Iedere branche heeft zo zijn…

De relaties waarvoor ik werk zijn actief in uiteenlopende branches. Iedere branche heeft zo zijn eigen specifieke risico’s. Soms zijn deze lastig bij een verzekeraar onder te brengen, maar dat maakt het juist interessant. Ik probeer mijn relaties te leren kennen en een band op te bouwen. Ook betrek ik de relatie bij het hele proces en geef statusupdates. Klanten weten bij mij precies waar ze aan toe zijn. Ik heb twee prachtige dochters, ga graag met vriendinnen een drankje doen, vier carnaval of geniet op de bank van een serie of film.

Lees meer
Lees minder
Zakelijk
Erica Blom

Binnendienst Zakelijk

Ik mag voor onze relaties allerlei soorten verzekeringen afsluiten, van een bromfiets tot een mo…

Ik mag voor onze relaties allerlei soorten verzekeringen afsluiten, van een bromfiets tot een mooi huis, van een fiets tot een mooie boot en alles wat daartussen zit. De diversiteit die dit geeft vind ik erg leuk. De juiste verzekering tegen een zo gunstig mogelijke premie te sluiten is een uitdaging die ik graag aan ga. Om een passende oplossing te vinden is het nodig om goed te luisteren naar de wensen van onze relaties. Ik ben buiten werktijd graag creatief bezig, onder andere met bakken. Mijn collega’s vinden dat niet erg, want die mogen regelmatig van mijn baksels meegenieten!

Lees meer
Lees minder
Zakelijk
Zuleyha Kaynas

Binnendienst zakelijk

Ik heb een zeer diverse baan waarbij ik adviseer over alle soorten verzekeringen. Vooral voor re…

Ik heb een zeer diverse baan waarbij ik adviseer over alle soorten verzekeringen. Vooral voor restaurants en fastfoodketens die ook aan maaltijdbezorging doen zoek ik altijd naar een passende verzekeringsoplossing. Wat ik het leukste aan mijn werk vind is dat door de veranderende wetgeving je altijd moet inspelen in de verzekeringsmarkt om steeds opnieuw te voldoen aan de wensen en behoeften van de klant. Hierdoor raak je eigenlijk nooit uitgeleerd. Mijn vrije tijd besteed ik meestal met vriendinnen. Dan gaan we uit eten, een terrasje pakken of gewoon een filmpje kijken.

Lees meer
Lees minder
Particulier
Jeremy Gieskes

Adviseur Particulieren

Particulier
Marielle Reniers

Adviseur Particulieren

Sinds november 2023 ben ik in dienst bij de Keyzer Zekerheid als Adviseur Particulieren. Het leu…

Sinds november 2023 ben ik in dienst bij de Keyzer Zekerheid als Adviseur Particulieren. Het leuke aan het werk is de uitdaging om onze relaties samen met mijn collega’s zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Mijn werkdag bestaat uit verschillende werkzaamheden. Het snelle schakelen en de afwisseling maken zo leuk om bij de Keyzer Zekerheid te werken. De werkdagen vliegen voorbij en ik hoop u binnenkort graag te woord te mogen staan. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn familie, vrienden en dieren.  

Lees meer
Lees minder
Particulier
Jolanda Kiters

Adviseur Particulieren

Sinds 15 maart 2021 ben ik in dienst bij De Keyzer Zekerheid als Adviseur Particulieren. Ik vind…

Sinds 15 maart 2021 ben ik in dienst bij De Keyzer Zekerheid als Adviseur Particulieren. Ik vind het leuk om onze relaties van A tot Z te adviseren over hun verzekeringen zodat alle bezittingen goed zijn verzekerd. Uit de verschillende werkzaamheden en het snelle schakelen hierin haal ik veel voldoening. In mijn vrije tijd houd ik van gezelligheid, kijk ik graag een goede film of serie en ben ik graag creatief bezig

Lees meer
Lees minder
Pensioen
Barbara Roovers

Backoffice Pensioen

Pensioen
Linda Kasbergen

Adviseur Pensioen

Pensioen
Hans Visser

Adviseur Pensioen

Pensioen
Adriaan van der Linde

Adviseur Pensioen

Sinds 2006 ben ik werkzaam bij De Keyzer Zekerheid. Relaties komen via via bij mij terecht, via …

Sinds 2006 ben ik werkzaam bij De Keyzer Zekerheid. Relaties komen via via bij mij terecht, via collega’s of organisaties waarmee wij samenwerken. Ik heb veel direct contact met relaties. Dat vind ik een van de pluspunten van mijn werk. Ik zie het als een sport om pensioen begrijpelijk te maken. Veel mensen vinden dit namelijk een vrij complex verhaal. Buiten werktijd doe ik veel aan sport, zowel in- als outdoor, volg ik sportwedstrijden of ga ik lekker uit eten.

Lees meer
Lees minder
Pensioen
Renée Israël

Relatiebebeheerder pensioen

Ik zorg ervoor dat de administratie op orde is. Ik heb veel verschillende werkzaamheden en regel…

Ik zorg ervoor dat de administratie op orde is. Ik heb veel verschillende werkzaamheden en regelmatig contact met onze relaties. Dat maakt mijn werk leuk. Door mijn kennis en ervaring ben ik waardevol voor onze relaties en mijn collega’s. Om te ontspannen wandel en tennis ik graag.

Lees meer
Lees minder
Pensioen
Teddy Hendrikse

Backoffice pensioen

Ik ben sinds 2000 in dienst op kantoor Leiden bij De Keyzer Zekerheid. Ik word blij als ik van e…

Ik ben sinds 2000 in dienst op kantoor Leiden bij De Keyzer Zekerheid. Ik word blij als ik van een relatie hoor dat hij/zij tevreden is met mijn advies, of de zaken die ik geregeld hebt. Ik probeer onze relaties te ontzorgen. In mijn vrije tijd ga ik vaak wandelen en fietsen of ben lekker creatief bezig.

Lees meer
Lees minder
Schade
Natalie Verschueren

Schadebehandelaar

In mijn functie behandel ik allerlei soorten schades, van autoschades tot inboedelschades. Daard…

In mijn functie behandel ik allerlei soorten schades, van autoschades tot inboedelschades. Daardoor is een dag nooit hetzelfde. Ik vind het fijn dat ik relaties tevreden kan stellen. Het is natuurlijk nooit leuk dat een schade niet is gedekt of dat een bepaalde schade niet volledig verhaalbaar is. Ik probeer de reden dan zo goed mogelijk aan de relatie uit te leggen, zodat de klant dan toch tevreden is over de afhandeling. In mijn vrije tijd maak ik regelmatig een lekkere wandeling in het bos, sta langs de voetballijn of pak ik een terrasje.

Lees meer
Lees minder
Schade
Thijs Ringoot

Schadebehandelaar

Als schadebehandelaar behandel ik zowel particuliere als zakelijke schades. Het contact met klan…

Als schadebehandelaar behandel ik zowel particuliere als zakelijke schades. Het contact met klanten, experts, reparateurs en andere partijen maakt het werk leuk en afwisselend. In mijn vrije tijd houd ik van koken, reizen en uit eten gaan. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in sport, met name voetbal en wielrennen.

Lees meer
Lees minder
Receptie/administratie
Claudy de Ruijter

Receptioniste

Receptie/administratie
Marion Stougie

Receptioniste & Adviseur Particulieren

Ik ben sinds 1989 in dienst bij De Keyzer Zekerheid. Ik haal plezier uit het persoonlijk en tele…

Ik ben sinds 1989 in dienst bij De Keyzer Zekerheid. Ik haal plezier uit het persoonlijk en telefonisch contact met onze relaties. Het is een mooie uitdaging om de juiste verzekeringsvorm bij afwijkende risico’s te zoeken en deze te finetunen naar persoonlijke wensen en behoeftes. Door een luisterend oor te bieden probeer ik de juiste producten bij de wensen van onze relaties te bieden. Buiten werktijd wandel ik graag in het bos of aan het strand, ben ik gezellig samen met vrienden of maak ik een mooie stedentrip.

Lees meer
Lees minder
Polisadministratie
Kirsten Besselink

Polisadministratie

Sinds 1 april 2022 ben ik werkzaam bij De Keyzer Zekerheid. Het leukste aan ons kan…

Sinds 1 april 2022 ben ik werkzaam bij De Keyzer Zekerheid. Het leukste aan ons kantoor vind ik dat we samen de relaties zo goed mogelijk proberen te helpen. De afwisseling in het werk maakt mijn functie erg leuk. De verzekeringswereld is altijd in beweging, waardoor er altijd iets te leren is. In mijn vrije tijd zoek ik vooral de gezelligheid op. Ik ga graag naar NAC, uiteten of lekker naar het terras.

Lees meer
Lees minder
Polisadministratie
Sylvia Baremans

Polisadministratie

Ik werk sinds 2014 bij De Keyzer Zekerheid. De afwisseling en diversiteit van de verschillende s…

Ik werk sinds 2014 bij De Keyzer Zekerheid. De afwisseling en diversiteit van de verschillende soorten verzekeringen en (werkwijze van) verzekeraars maken mijn werk boeiend. Ik zorg ervoor dat de gemaakte afspraken met de relaties ook door de verzekeraars correct en binnen een reële termijn worden uitgevoerd.

Lees meer
Lees minder
Trinitum
Benny Smits

Manager Volmacht

Binnen Trinitum verrichten wij diverse taken die normaliter door de verzekeraar worden uitgevoer…

Binnen Trinitum verrichten wij diverse taken die normaliter door de verzekeraar worden uitgevoerd. In eigen huis verrichten wij de acceptatie, polisopmaak, schadebehandeling, administratie en portefeuillebeheer. Wij hebben hierbij korte lijnen met de collega adviseurs waarbij wij samen naar een (verzekerings-)oplossing voor de klant zoeken. Deze diversiteit maakt mijn werk enorm leuk. In mijn vrije tijd beoefen ik de biljartsport, ga ik naar het voetbalstadion en ga ik graag leuke dingen met mijn gezin doen.

Lees meer
Lees minder
Trinitum
Amber Heins

Acceptant Volmacht

Trinitum
Michelle Jonkman

Acceptant Volmacht

De financiële dienstverlening is een enorm dynamische wereld waarin altijd wel iets nieuws te l…

De financiële dienstverlening is een enorm dynamische wereld waarin altijd wel iets nieuws te leren is. Een schadegeval is niet zo zwart-wit als op voorhand misschien lijkt. De polisvoorwaarden zijn dat vaak wel. Het is aan mij de taak om hierin een goede balans te vinden en elke dag opnieuw te proberen om tot de beste uitkomst voor onze relaties te komen. De Keyzer Zekerheid is een heel gezellig en warm kantoor. Elke dag proberen wij onze relaties het beste te bieden. Een bedrijf waarin ik mij helemaal thuis voel!

Lees meer
Lees minder
Trinitum
Karen van Dongen

Acceptant Volmacht

Ik zorg ervoor dat de juiste polis en factuur bij de relaties van De Keyzer Zekerheid komt. Daar…

Ik zorg ervoor dat de juiste polis en factuur bij de relaties van De Keyzer Zekerheid komt. Daarbij ondersteun ik mijn commerciële collega’s bij het maken van offertes en het zoeken van oplossingen voor bepaalde risico’s die niet standaard zijn. In mijn vrije tijd ga ik graag een hapje eten of borrelen met vrienden. Ook gezelschapsspelletjes vind ik erg leuk om te doen.

Lees meer
Lees minder