Schade melden

Onze verkeersverzekeringen

Goed verzekerd de weg op

Schade aan uw auto of motor is vervelend en vaak ook kostbaar. Nog erger is het, als er sprake is van persoonlijk letsel. De zekerheid van een goede verzekering is daarom noodzaak. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden.

Personenautoverzekering

Het is belangrijk dat u en uw auto goed verzekerd zijn. Naast de wettelijke aansprakelijkheid kunt u kiezen uit een beperkt casco dekking of een volledig casco dekking (allrisk). Dit is afhankelijk van uw wensen en de leeftijd van de auto. Wij gaan voor u op zoek naar de beste autoverzekering. Maar waar u in ieder geval van op aan kunt zijn duidelijke voorwaarden en een gunstige premie.

U kunt aanvullende dekkingen kiezen zoals bijvoorbeeld een garantie dat u gedurende een bepaalde termijn de aankoop- of nieuwwaarde uitgekeerd krijgt. Kiest u voor pechhulp en/of rechtsbijstand? Dat is allemaal mogelijk. Wilt u zelf bepalen waar u de auto laat repareren? Ook dat is mogelijk. Of maakt u liever gebruik van het schadenet? Dan ontvangt u een korting op de premie.

Verder is het belangrijk dat de inzittenden goed verzekerd zijn. Hiervoor kunt u kiezen voor een schadeverzekering inzittenden. Een verzekering die materiële-, letsel-schade of smartengeld vergoed na een ongeval, wanneer deze schade niet door een andere verzekering wordt gedekt.

U ziet het, de keuze is enorm. Onze adviseurs geven u graag advies en helpen u om een keuze te maken.

Motorverzekering

U wilt er zeker van zijn dat uw motor of scooter goed verzekerd is. Of het nu om een WA dekking gaat of een beperkt- of compleet casco dekking. Onze motorverzekeringen zijn uitgebreid. Het is bijvoorbeeld mogelijk om accessoires mee te verzekeren of uw kleding- en helm.

Het is belangrijk dat u als bestuurder en uw eventuele passagiers goed verzekerd zijn. Hiervoor kunt u kiezen voor de schadeverzekering opzittenden. Dat is een verzekering die materiële- letselschade of smartengeld na een ongeval vergoed, wanneer deze schade niet door een andere verzekering wordt gedekt. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Oldtimerverzekering

Wanneer u in het bezit bent van een klassieke of oldtimer auto, dan wilt u hier zorgeloos van kunnen genieten. Onze oldtimerverzekering biedt deze mogelijkheid. Naast de wettelijk aansprakelijkheid is het mogelijk om verschillende dekkingen te kiezen. Wilt u bijvoorbeeld dat uw oldtimer ook tegen diefstal of brand is verzekerd? Dat is mogelijk. Door het overleggen van een taxatierapport weet u zeker dat de juiste waarde wordt gehanteerd.

We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Wat is de groene kaart?

De groene kaart is een internationaal verzekeringsbewijs. U kunt ermee aantonen dat uw auto (of ander motorvoertuig) verzekerd is. Op de groene kaart vind u praktische informatie over uw autoverzekering. Er staat op in welke landen de autoverzekering geldig is en welke telefoonnummers u kunt bellen bij een ongeval, ruitbreuk, diefstal of pech. Het is dus slim om de groene kaart mee te nemen op vakantie.

Jolanda Kiters
Meer informatie over verkeersverzekeringen? Neem contact met mij op voor meer info.