Schade melden

Voor financiële zekerheid

Ontdek onze woonverzekeringen

U wilt toch ook graag onbezorgd wonen? Daarom is het belangrijk dat de plek die u naar eigen smaak heeft uitgezocht en ingericht heel goed verzekerd is. Daar zijn onze woonverzekeringen zeer geschikt voor. Ze bieden financiële zekerheid in geval van schade aan uw woning, uw inboedel en uw waardevolle spullen. Al onze woonverzekeringen hebben een complete dekking, duidelijke voorwaarden en uiteraard een aantrekkelijk premie.

Woonhuisverzekering

De woonhuisverzekering verzekert schade aan uw woonhuis door bijvoorbeeld brand, storm, blikseminslag, water, inbraak of vandalise. Op basis van uw wensen en woonsituatie gaan wij op zoek naar de best passende verzekering voor u. Daarbij maken we gebruik van een herbouwwaardemeter. Een bijkomend voordeel is dat wanneer deze waardemeter is gebruikt, u zelfs een garantie tegen onderverzekering kunt krijgen.

Kiest u voor een eigen risico bij stormschade of voor een eigen risico in het algemeen, dan ontvangt u korting op de premie. Ook aan het glas in de woning wordt gedacht. Het kan zijn dat het automatisch meeverzekerd is, of tegen een klein bedrag bij te verzekeren.

Inboedelverzekering

Uw spullen in uw huis, garage of tuin verzekert u tegen schade door brand, storm, diefstal of blikseminslag. Dit doet u met een van onze inboedelverzekeringen. Wanneer u de inboedelwaardemeter invult bent u nooit onder- of oververzekerd. Het is zelfs mogelijk hiervoor een garantie te krijgen.

Onze inboedelverzekeringen kennen een uitgebreide dekking waarbij we ook kijken naar een aanvullende vergoeding voor bijvoorbeeld opruimkosten. We kijken samen met u naar uw huurders- of eigenarenbelang.

Sieraden en bijzondere bezittingen zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Wilt u een uitgebreidere dekking of een hoger bedrag verzekeren dan adviseren wij u een aanvullende kostbaarhedenverzekering bij te sluiten.

Heeft u een laptop, tablet, mobiele telefoon of andere mobiele apparatuur? Deze zijn standaard binnenshuis verzekerd tegen brand en diefstal. Wilt u een uitgebreidere dekking waarbij bijvoorbeeld ook vallen en stoten verzekerd is, met ook een dekking buitenshuis (in Nederland). Dan adviseren wij u een extra dekking voor mobiele elektronica af te sluiten. Onze professionele adviseurs kunnen u hier alles over vertellen.

Kostbaarhedenverzekering

Met de kostbaarhedenverzekering zorgt u ervoor dat uw verzameling, antiek, kunst of sieraden extra verzekerd zijn. Dus niet alleen bij diefstal of brand binnenshuis, maar een uitgebreide dekking binnenshuis en buitenshuis. Onze adviseurs kunnen u hier alles over vertellen. De kostbaarhedenverzekering sluit u altijd in combinatie met een inboedelverzekering.

Erica Blom
Onze Woonverzekeringen bieden financiële zekerheid in geval van schade aan uw (t)huis en/of waardevolle spullen. Vraag om meer informatie.