Schade melden

De zekerheid van De Keyzer

Klantgerichte financiële oplossingen

Zakelijk

Als ondernemer weet u wat het is om risico’s te nemen. Maar dat wil niet zeggen dat u alles op het spel zet. Risico’s beheersen en slim afdekken hoort ook bij ondernemen. En dat is niet altijd makkelijk.

Daarom zoek je een adviseur die uw business begrijpt, en niet afhaakt als het moeilijker wordt. Een adviseur die er alles uit haalt wat er in zit. Ook als dat betekent dat u bepaalde risico’s niet hoeft te verzekeren. Wij geloven in persoonlijk contact en slim maatwerk.

Wij houden van complexe vragen en geven altijd meer dan 100%. Als het bij ons niet lukt, lukt het nergens.

Particulier

U heeft graag uw financiële zaken op orde. Maar bent er niet graag continue mee bezig. U bent niet op zoek naar een paar losse verzekeringen of een extra spaarpotje voor later, dat lukt u zelf ook nog wel. U heeft behoefte aan een adviseur die overzicht heeft, vooruit denkt en u helpt met een compleet advies op maat.

Wij geloven in persoonlijk advies. We dringen u niks op, we verkopen u niks… Wel adviseren we u, en regelen alles op het gebied van verzekeringen en pensioenen.

Wij zijn dé adviseur die uw persoonlijke situatie scherp op het netvlies heeft en u werkelijk helpt de beste keuzes te maken.

Schadeafhandeling

Vervelend, u krijgt te maken met een onverwachte schade. Daar heeft u onze schadebehandelaar voor. Van ons mag u altijd dat beetje meer verwachten. Wij stellen kritische vragen aan verzekeraar en staan voor de oplossing die we u eerder geadviseerd hebben.

Bent u tevreden?
Wij zijn benieuwd naar uw mening over onze schadebehandeling. Doet u mee met ons klanttevredenheidsonderzoek?

Gegarandeerde kwaliteit

Kwaliteit en Werkwijze

 • Onafhankelijk, objectief en flexibel in zowel advies als verwerking
 • Landelijke dekking
 • Uw eigen risicoadviseur voor al uw verzekeringszaken
 • Expertise op het gebied van schade-, levensverzekeringen, inkomen en pensioen
 • 24-uur service
 • Persoonlijke en oplossende aanpak
 • Ruim 60 jaar ervaring
 • Slim maatwerk

Klachtenregeling De Keyzer Zekerheid

De Keyzer Zekerheid ziet elke blijk van onvrede over onze dienstverlening als een klacht en neemt deze dan ook serieus. Wij verzoeken u deze te melden zodat de melding kan worden geïnterpreteerd en geregistreerd als klacht. Geef uw klacht door via ons contactformulier of door een e-mail te sturen aan compliance@dekeyzer.nl. Uw klacht wordt direct opgepakt en met de directie besproken. Gezamenlijk kunnen we dan werken aan een oplossing.

U kunt zich ook wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening(Kifid). Kifid is een onafhankelijk klachtenloket dat zich bezighoudt met het oplossen van geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners. Is een adviseur aangesloten bij het KifiD, ontvangt deze een KifiD meldingsnummer. Dit nummer kunt u doorgeven als u melding maakt van de klacht. De Keyzer Zekerheid is aangesloten bij het KIFID met meldingsnummer 300.004728.

Het klachtenloket is bereikbaar via:
Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)
Postbus 93257
2509 AG ’s-Gravenhage
Telefoon: 0900 355 22 48
E-mail: info@kifid.nl

Samenwerkingen

De Keyzer Zekerheid werkt samen met specialisten in de regio. Niet enkel op het gebied van verzekeringen en pensioenen, maar ook op andere gebieden.

Binnen het netwerk dat De Keyzer heeft opgebouwd verbinden we graag relaties met elkaar. Hiermee kan De Keyzer u niet enkel verder helpen op het gebied van verzekeringen en pensioenen, maar u mogelijk ook in contact brengen met een partij die u op een ander vlak zoekt.

Wij werken onder andere samen met de volgende partijen:

Samenwerking met Trinitum BV

Wij werken samen met gevolmachtigd agent Trinitum B.V.. Trinitum is 100% dochter van de De Keyzer Zekerheid en beschikt over volmachten van een groot aantal verzekeringsmaatschappijen.

De samenwerking met Trinitum biedt tal van voordelen:

 • Zij behandelen, accepteren en verwerken alle aanvragen voor verzekeringen geheel zelfstandig, dus dat maakt het proces sneller en efficiënter.
 • Prijsvoordeel doordat vooraf per risicogroep vaste premies en voorwaarden zijn overeengekomen.
 • Meer maatwerkmogelijkheden door de onderlinge band.
 • Schadegevallen worden zelfstandig afgewikkeld, waardoor de schadebehandeling sneller en efficiënter is.

Ongebonden selectieve bemiddeling

De samenwerking tussen De Keyzer Zekerheid en Trinitum B.V. behoort tot de categorie ‘ongebonden selectieve bemiddeling’. Dit wil zeggen: de assurantietussenpersoon is niet gebonden aan de gevolmachtigd agent en kan naar eigen keuze een andere verzekeraar benaderen. De bemiddeling is wel selectief: de assurantietussenpersoon plaatst het risico namelijk via de gevolmachtigd agent bij een vooraf geselecteerde groep verzekeraars.

Transparantie in kosten en belonen

Voor de werkzaamheden als gevolmachtigd agent ontvangt Trinitum B.V. een vergoeding van de verzekeringsmaatschappijen (tekencommissie).
De Keyzer Zekerheid ontvangt van Trinitum B.V. geen andere of hogere beloning voor de bemiddeling dan wordt ontvangen van verzekeringsmaatschappijen.
De Keyzer Zekerheid ontvangt ook geen beloning voor een goed schadeverloop, net zo min als Trinitum B.V. een dergelijke beloning ontvangt.
Het voordeel van de samenwerking met Trinitum B.V. ligt voor De Keyzer Zekerheid besloten in de mogelijkheid een goede dekking te bieden tegen scherpe kosten in een efficiënt proces.

Wilt u meer weten over hoe uw eigen verzekering tot stand is gekomen? Bezoek hiervoor de website van Trinitum B.V., of vraag uw risicoadviseur om een toelichting.

Trinitum BV is een co-volmacht van het CVB en staat ingeschreven bij de AFM onder nummer 12007837.

Werken bij De Keyzer Zekerheid

Wij maken verzekerings-, en pensioenvraagstukken begrijpelijk voor onze relaties. Slim maatwerk en persoonlijk contact, daar geloven wij in. Moeilijk verzekerbare risico’s daar zeggen wij geen nee tegen. Juist doorgaan waar anderen stoppen maakt het werken bij ons zo leuk.

Ons team is heel divers. Leeftijden van 20 tot 65 jaar en alles wat daartussen zit. Leren met- en van elkaar is wat we doen. Iedereen heeft een eigen specialisatie waar hij of zij zich goed bij voelt. Denk aan horeca, delivery en luchtballonnen maar ook vastgoed of particulieren.

Wanneer je bij De Keyzer werkt ben je verantwoordelijk voor je eigen portefeuille of specialisatie. Wij zeggen ook wel; je hebt een eigen onderneming binnen onze onderneming. Waar nodig helpen we je maar je hebt veel vrijheid.

Omdat wij de vitaliteit van ons team erg belangrijk vinden hebben wij een eigen sportschool in ons kantoor. Daar mag iedereen onbeperkt gebruik van maken. Daarnaast is de balans tussen werk en privé een onderwerp wat we goed in de gaten houden. Thuiswerken en flexibele werktijden horen hierbij. Dat wij verder uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden hebben vinden wij vanzelfsprekend.

Ben je enthousiast geworden en denk je dat wij bij jou passen? Dan kijken wij uit naar jouw reactie via sollicitatie@dekeyzer.nl