Schade melden

Een goede reisverzekering is onmisbaar

Op vakantie!

Op vakantie! Heel langzaam gaat alles weer open en kunnen we weer uitkijken naar een hapje of drankje op een terras, een dagje uit, maar ook weer naar een heerlijke vakantie.

U wilt natuurlijk het liefste dat uw vakantie dan zorgeloos en ontspannen verloopt. Of het nu om een stedentrip, weekendje weg of een andere vakantie gaat. Een goede reisverzekering mag dan niet ontbreken. Wij helpen u met het zoeken naar de verzekering die het beste bij u past.

Reisverzekering voor een buitenlandse reis

Een reisverzekering wordt vaak afgesloten voor een buitenlandse reis. Door de dekking precies af te stemmen op uw wensen, heeft u een pakket dat bij u past en er voor zorgt dat u verzekerd bent tegen schade of ongeval tijdens uw vakantie. En mocht er iets gebeuren, dan kunt u 24 uur per dag onze alarmcentrale inschakelen. Zij zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt en helpen u bijvoorbeeld om een terugreis te regelen of met advies en hulp ter plaatse.

Reisverzekering voor vakantie in eigen land

Maar weet u dat het ook belangrijk is om een reisverzekering te hebben wanneer u in Nederland een (korte) vakantie boekt? Ook in eigen land kunt u te maken krijgen met diefstal of schade van spullen. Bijvoorbeeld als u uw camera laat vallen of wanneer uw tas gestolen wordt in een onbewaakt ogenblik. Heel vervelend als dat gebeurt, maar met een reisverzekering wordt deze schade wel vergoed! Of wanneer u of uw kinderen per ongeluk schade aan het vakantiehuisje of de hotelkamer veroorzaken. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren biedt hier geen dekking voor. Met een reisverzekering bent u wel gedekt voor deze schade.

Gaat u vaker op reis? Of ontdekt u Nederland door bijvoorbeeld meerdere weekendjes weg te boeken? Dan adviseren wij u om één van onze doorlopende reisverzekeringen af te sluiten. U weet dan zeker dat uw heerlijke vakantie in binnen- of buitenland goed verzekerd is. Ook wanneer u onverwacht een weekendje weg in eigen land boekt.

Jolanda Kiters
Wilt u weten welke verzekering het beste bij u past? Neemt u dan contact op met Jolanda of één van haar collega’s. Onze adviseurs helpen u graag.
Nieuws