Schade melden

Voorkom onder- of oververzekering!

Zijn uw spullen nog goed verzekerd?

Uw spullen in uw huis, garage of tuin verzekert u tegen schade door brand, storm, diefstal of blikseminslag. Dit doet u met één van onze inboedelverzekeringen. Wanneer u onze inboedelwaardemeter heeft ingevuld heeft u zelfs een aantal jaren een garantie tegen onderverzekering.

Toch is het belangrijk dat u contact met ons opneemt wanneer er iets wijzigt in uw persoonlijke situatie. Verwelkomt u een nieuw gezinslid? Of verlaat juist één van de kinderen het nest? Gaat u verhuizen of zijn er andere ingrijpende veranderingen? Dan kan het zo maar zijn dat uw inboedelverzekering (en overige verzekeringen) niet meer toereikend is.

En heeft u er wel eens aan gedacht dat we tegenwoordig veel meer mobiele apparatuur in huis hebben dan een aantal jaren geleden. Heeft u een laptop, tablet, mobiele telefoon of andere mobiele apparatuur? Die zijn standaard binnenshuis verzekerd tegen brand en diefstal. Maar wat als u tijdens het thuiswerken uw koffie omstoot over uw laptop? Of uw mobiele telefoon valt in het afwaswater? Wilt u ook dit risico verzekerd hebben? Dan kunt u kiezen voor een (extra) dekking ‘mobiele elektronica’. Dit is een uitgebreide dekking waarbij bijvoorbeeld ook vallen en stoten verzekerd is. En niet onbelangrijk: in Nederland ook buitenshuis!

Erica Blom
Neem snel contact op met Erica of één van onze andere particuliere adviseurs. Zij kijken graag of u niet over- of onderverzekerd bent!
Nieuws