Schade melden

Up-to-date

Nieuws

Binnen een reisverzekering zijn er veel verschillende mogelijkheden met betrekking tot de dekking. Sluiten uw verzekeringen aan op uw geplande reis deze zomer? Dit is afhankelijk van meerdere factoren: onder andere de bestemming, uw medereizigers, uw bagage en de reisduur. Wij adviseren u uw dekking goed te controleren voordat u op reis gaat.

Denk hierbij ook aan de verzekerde som van uw eventuele annuleringsverzekering. De verzekerde bedragen zijn niet onbeperkt, maar per persoon per reis!

! LET OP !: Wanneer u door pech, of een ongeval met de auto bijvoorbeeld noodgedwongen moet overnachten en hier kosten voor moet maken, valt dit vaak niet onder de pechhulp van uw autoverzekering en hiervoor is via de ANWB niet bij alle pakketten dekking. Het is mogelijk uw reisverzekering uit te breiden met de module automobilistenhulp, waardoor er geen gat in uw dekking ontstaat.

Heeft u schade, of een calamiteit, tijdens uw reis? Neem dan altijd eerst contact op met uw SOS-Centrale. Kijk hiervoor op uw polis, of op www.dekeyzer.nl

Heeft u vragen over de dekking van uw reisverzekering, wilt u een reisverzekering afsluiten, of de dekking van uw reisverzekering uitbreiden? Neem dan contact op met uw contactpersoon. Weet u niet wie uw vaste contactpersoon is? Bel dan met 076-5333555.

Nieuws