Schade melden

Aan de studie?

Wij adviseren over je verzekeringen

Ga je studeren? Dan is het mogelijk ook tijd voor je eigen verzekeringen. De Keyzer Zekerheid helpt je hierbij graag.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken via het telefoonnummer 076-5333555 of stel je vraag per e-mail via info@dekeyzer.nl

Alles-in-1 Verzekeringspakket

Met De Keyzer Studentenverzekeringen ben je in één keer verzekerd voor de meest voorkomende ongemakken. Het pakket is in principe een inboedel-, aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering in één. Eventueel uit te breiden met een doorlopende reisverzekering.

Vind je het handig om al je verzekeringen onder één dak te hebben? Geen probleem. Bij De Keyzer Studentenverzekeringen kun je ook super snel en voordelig al je overige verzekeringen onderbrengen. Van ziektekosten- tot autoverzekering en alles wat daar tussen ligt.

Overige verzekeringen

Met het basispakket van De Keyzer Studentenverzekeringen ben je voor de meest voorkomende ongemakken verzekerd. Maar het is natuurlijk gemakkelijker om al je verzekeringen onder één dak te te hebben.

Eenvoudig opzeggen en overstappen

Je huidige verzekering opzeggen is zo geregeld. Download het formulier, vul het in en stuur het op naar je huidige verzekeraar. Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Welkom bij De Keyzer Zekerheid!