Schade melden

Ruim 40 jaar ballon-expertise

Een behouden vaart
bij De Keyzer!

Ballonvaren. Eén van de mooiste sporten die er bestaat. En bij De Keyzer Zekerheid durven we best te zeggen dat onze expertise in luchtballonverzekeringen die wij in ruim 40 jaar tijd hebben opgebouwd, onovertroffen is. De KNVvL en haar leden weten ons dan ook blindelings te vinden als het gaat om verzekeringen.

Alles in één mand

De risico’s van ballonvaart tot een minimum beperken vraagt vrijwel altijd maatwerk. Met name omdat deze sport door veranderende marktmechanismes en -wetgeving continu aan verandering onderhevig is. Het is dus geen overbodige luxe deze complexe materie aan ervaren adviseurs over te laten.

Naast alle zaken die direct met luchtballonverzekeringen te maken hebben, denkt De Keyzer Zekerheid ook graag mee u mee over uw algemene bedrijfsvoering. Ook daarin zijn we ijzersterk en gaan we voor maatwerk. Het is zeker de moeite waard om een keer een afspraak te maken om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Want alles in één mand, dat werkt toch een stuk makkelijker!

Jan Drost
Meer weten over het verzekeren van een luchtballon met toebehoren of over de aansprakelijkheid? Neem dan contact op met onze specialist Jan Drost.