Schade melden

De Keyzer Specials

Franchise verzekeringen

De Keyzer Franchise Verzekeringen

Maatwerk voor franchisehouders

De Keyzer Franchise Verzekeringen staan voor het optimaal verzekeren van franchiseorganisaties. Al ruim 60 jaar adviseren en ondersteunen wij zowel franchisegevers als franchisenemers in het succesvol ondernemen. De opgebouwde expertise is slechts één van de ingrediënten die zorg dragen voor een passend, betrokken advies op maat. Onze onafhankelijke marktpositie garandeert de juiste prijs.

Vrijwel alle elementen die belangrijk zijn voor de continuïteit binnen uw organisatie kunnen door ons verzekerd worden. Van bedrijfsauto tot inventaris, van luchtballonnen tot duikboten. En om nog eens extra te benadrukken dat het uiteindelijke pakket volledig op uw behoeften wordt afgestemd, kunnen de polissen de naam dragen van uw franchiseorganisatie. Synergie op alle fronten.

De voordelen van De Keyzer Franchise Verzekeringen op een rij

Specialist in food-franchise

De Keyzer in drie woorden samengevat: energiek, betrokken en oplossend. Wij houden van complexe vragen en geven altijd meer dan 100%. Als het bij ons niet lukt, lukt het nergens. Wij halen eruit wat erin zit!

  • Onafhankelijk, objectief en flexibel
  • Ruim 60 jaar ervaring
  • Landelijke dekking
  • Klantgerichte en pro-actieve aanpak
  • Uw eigen risicoadviseur
  • 24-uur service
  • Secuur maatwerk
  • Private labeling

De FranchiseRaat

Samen een hoger doel nastreven. Voor elke franchisegever of franchisenemer de basis voor succes. Een uitgangspunt dat ook heeft geleid tot de oprichting van De FranchiseRaat. Waarom deze naam? Onze inspiratiebron is de zorgvuldig op elkaar afgestemde taakverdeling binnen een bijenkolonie. Waar elk afzonderlijk element uiteindelijk bijdraagt aan het beoogde eindresultaat. Beeldspraak die op elke franchiseorganisatie van toepassing kan zijn.

Download onze brochure
Wij bieden de beste oplossingen, voor zowel de franchisegever als franchisenemer.
Rohald Bomaars
Meer weten over onze Franchise Verzekeringen? Neem dan contact op met onze specialist Rohald Bomaars.