Schade melden

Oók voor specifieke wensen

Het horecapakket van De Keyzer Zekerheid

Steeds meer horecaondernemers in Nederland kiezen voor het horecapakket van De Keyzer Zekerheid. Een slimme en voordelige manier om een onderneming te dekken voor de meest voorkomende ongemakken. Onze aanvullende verzekeringen en onze deskundige adviseurs maken het aanbod compleet.

Daarnaast komen we steeds vaker specifieke wensen tegen waar andere verzekeraars geen antwoord op hebben. Simpelweg omdat er geen standaard verzekering voor uw wens op de markt is. Bij De Keyzer Zekerheid zien we dat echter niet als een obstakel. Samen brengen wij uw wensen in kaart en gaan voor u bij de verschillende verzekeraars kijken wat mogelijk is.

Verzekeren bij Horeca-kenners

Met het horecapakket van De Keyzer Zekerheid kunt u met een gerust gevoel de focus leggen op waar het u om gaat: ondernemen. Het horecapakket hebben we in nauwe samenwerking met onze horeca-cliënten samengesteld. Alle ongemakken waar u als horecaondernemer in de praktijk tegenaan kunt lopen, komen aan bod.

Download onze brochure
Onze specialisten helpen u bij het in kaart brengen van uw risico’s en zoeken naar de best passende verzekeringsoplossing voor u.
Jan Drost
Meer informatie? Neem contact met onze adviseur op. Hij vertelt u graag meer!