Schade melden

Oók voor specifieke wensen

Het horecapakket van De Keyzer Zekerheid

Steeds meer horecaondernemers in Nederland kiezen voor het horecapakket van De Keyzer Zekerheid. Een slimme en voordelige manier om uw onderneming te dekken voor de meest voorkomende ongemakken. Steeds vaker komen we specifieke wensen tegen waar andere verzekeraars geen antwoord op hebben. Wij zien dat niet als een obstakel, maar brengen uw wensen in kaart, zodat we bij de verschillende verzekeraars kunnen kijken wat mogelijk is.

De Keyzer Horeca verzekeringen zijn speciaal samengesteld voor hotels, restaurants, cafés en andere horecagelegenheden. Wij adviseren pandeigenaren en huurders, verpachters en pachters, franchisenemers en franchisegevers, werkgevers en werknemers en bieden oplossingen voor zowel gezamenlijke vraagstukken als voor individuele vraagstukken.

Verzekeren bij Horeca-kenners

U heeft bij ons de mogelijkheid om alleen die onderdelen te verzekeren die u belangrijk vindt. Onze specialisten helpen u bij het in kaart brengen van uw risico’s en zoeken naar de best passende horeca verzekering voor uw situatie. Zo kunt u met een gerust gevoel de focus leggen op waar het u om gaat: ondernemen. Het horeca verzekeringen pakket hebben we in nauwe samenwerking met onze horeca-relaties samengesteld. Alle ongemakken waar u als horecaondernemer in de praktijk tegenaan loopt, komen aan bod.

Download onze brochure
Onze specialisten helpen u bij het in kaart brengen van uw risico’s en zoeken naar de best passende verzekeringsoplossing voor uw situatie.
Jan Drost
Meer informatie? Neem contact met onze adviseur Jan Drost op. Hij vertelt u graag meer over onze horeca verzekeringen.

Interview met Menne Bartlema

“Menne Bartlema (Haarlem) – “Door een standvastige adviseur kreeg ik mijn schade vergoed” “

Lees het hele verhaal

“De Keyzer weet hoe het er in de praktijk aan toegaat”

Lees het hele verhaal

Rens de Grauw, eigenaar De Avenue

“Het is bij veel verzekeraars lastig om een deksel te vinden die op het potje past”

Lees het hele verhaal

Interview met Interview met Lieke de Vos – Brand Masters BV

““Wij zijn blij met pensioenadvies van De Keyzer Zekerheid” “

Lees het hele verhaal