Schade melden

Oók voor specifieke wensen

Het horecapakket van De Keyzer Zekerheid

Steeds meer horecaondernemers in Nederland kiezen voor het horecapakket van De Keyzer Zekerheid. Een slimme en voordelige manier om uw onderneming te dekken voor de meest voorkomende ongemakken. Steeds vaker komen we specifieke wensen tegen waar andere verzekeraars geen antwoord op hebben. Wij zien dat niet als een obstakel, maar brengen uw wensen in kaart, zodat we bij de verschillende verzekeraars kunnen kijken wat mogelijk is.

De Keyzer Horeca verzekeringen zijn speciaal samengesteld voor hotels, restaurants, cafés en andere horecagelegenheden. Wij adviseren pandeigenaren en huurders, verpachters en pachters, franchisenemers en franchisegevers, werkgevers en werknemers en bieden oplossingen voor zowel gezamenlijke vraagstukken als voor individuele vraagstukken.

Verzekeren bij Horeca-kenners

U heeft bij ons de mogelijkheid om alleen die onderdelen te verzekeren die u belangrijk vindt. Onze specialisten helpen u bij het in kaart brengen van uw risico’s en zoeken naar de best passende horeca verzekering voor uw situatie. Zo kunt u met een gerust gevoel de focus leggen op waar het u om gaat: ondernemen. Het horeca verzekeringen pakket hebben we in nauwe samenwerking met onze horeca-relaties samengesteld. Alle ongemakken waar u als horecaondernemer in de praktijk tegenaan loopt, komen aan bod.

Download onze brochure
Onze specialisten helpen u bij het in kaart brengen van uw risico’s en zoeken naar de best passende verzekeringsoplossing voor uw situatie.
Jan Drost
Meer informatie? Neem contact met onze adviseur Jan Drost op. Hij vertelt u graag meer over onze horeca verzekeringen.

Interview met Interview met Lieke de Vos – Brand Masters BV

““Wij zijn blij met pensioenadvies van De Keyzer Zekerheid” “

Lees het hele verhaal

Interview met Robbert Bastiaanssen

“Robbert Bastiaanssen – “Wij spelen in dat opzicht graag op safe en hebben vanaf dag 1 en prima klik met hen””

Lees het hele verhaal

Coen Kouwenhoven

“De Keyzer heeft echt kaas gegeten van de kleine lettertjes”

Lees het hele verhaal

Fleur Houtman

“Zelf sta je er niet altijd bij stil wat er wel en wat er niet onder je verzekeringen valt”

Lees het hele verhaal