Voor actuele informatie omtrent Covid-19 verwijzen wij u naar de actualiteiten op onze website en onze social media kanalen. Meer informatie

De Keyzer Zekerheid kan zich met recht dé specialist op het gebied van het verzekeren van bezorgbrommers noemen. Voor veel ondernemers een lastig te verzekeren object. Maar omdat we de grootste van Nederland zijn én beschikken over een enorme expertise, kunnen wij u toch een verrassend scherp tarief bieden.

De bezorgbrommer wordt steeds vaker vervangen voor de e-bike. Dekking voor dit vervoersmiddel valt bij veel aansprakelijkheidsverzekeringen niet onder de standaard dekking. Wij hebben speciale pakketten waar dat wél het geval is.
Overigens is niet alleen de bezorgbrommer bij ons in goede handen. U zult merken dat u ook voor al uw overige verzekeringen bij ons op het juiste adres bent. Zowel zakelijk als privé. Want alles onder één dak, dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk…

Meer weten over de mogelijkheden van het De Keyzer Delivery Pakket? Neem contact op of maak direct een afspraak.

Enkele voordelen op een rij:

  • Optimale dekking
  • Schadeverzekering voor opzittenden
  • Scherpe premie

 

De Keyzer Zekerheid mag zich dé specialist op het gebied van het verzekeren van bezorgbrommers noemen. Voor veel ondernemers een lastig te verzekeren object. Maar door onze omvang (de grootste van Nederland) en expertise kunnen we u toch een verrassend scherp tarief bieden.

  • Optimale dekking
  • Schadeverzekering voor opzittenden
  • Scherpe premie