Voor actuele informatie omtrent Covid-19 verwijzen wij u naar de actualiteiten op onze website en onze social media kanalen. Meer informatie

Ballonvaren. Eén van de mooiste sporten die er bestaat. En bij De Keyzer zekerheid durven we best te zeggen dat de luchtballon-expertise die wij in ruim 30 jaar tijd hebben opgebouwd, onovertroffen is.  Zowel de CBN als de KNVvL weten ons dan ook blindelings te vinden als het gaat om verzekeringen.

De risico’s van ballonvaart tot een minimum te beperken vereist vrijwel altijd maatwerk. Met name omdat deze sport door veranderende marktmechanismes en -wetgeving continu aan verandering onderhevig is. Het is dus geen overbodige luxe deze complexe materie aan ervaren adviseurs over te laten.

Alles in één mand

Naast alle zaken die direct met Ballonvaart te maken hebben, denkt De Keyzer Zekerheid ook graag mee u mee over uw algemene bedrijfsvoering. Ook daarin zijn we ijzersterk en gaan we voor maatwerk. Kijk bijvoorbeeld naar ons Zakelijke Pakket. Het is zeker de moeite waard om een keer een afspraak te maken om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Want alles in één mand, dat werkt toch een stuk makkelijker. En voordeliger.

Meer weten over het verzekeren van de luchtballon met toebehoren of over de aansprakelijkheid? Neem dan contact op met onze specialist Walter van Burgel.