Schade melden

Up-to-date

Nieuws

Stijging zorgverzekering premies in 2019.

De afgelopen jaren stegen veel van de verzekeringspremies. Dat komt onder meer doordat er steeds meer schades zijn, bij alle soorten verzekeringen. Veel verzekeraars hebben al aangekondigd dat ook in 2019 hun premies verder stijgen, tussen de 5 en de 30%. Wij houden deze ontwikkeling zorgvuldig voor u in de gaten. We bekijken en berekenen alle veranderingen, zodat u via ons in elk geval altijd de beste prijs- kwaliteit krijgt.

Zoek de beste zorgverzekering voor 2019

De zorgpremies voor 2019 zijn bekend. Om zeker te weten dat u goed verzekerd bent tegen de beste tarieven adviseren wij u uw zorgverzekering goed te bekijken. Daar ondersteunen wij u graag bij. Via onze individuele vergelijker krijgt u snel en gemakkelijk in beeld welke zorgverzekering voor u (en uw eventuele partner of gezin) het beste is.

Als u ZZP’er of een zakelijke relatie van ons bent of uw werkgever via De Keyzer een zogeheten collectiviteit aanbiedt, komt u in aanmerking voor een van onze collectieve zorgverzekeringen. U bent een zakelijke relatie als u minimaal één andere zakelijke verzekering via ons kantoor heeft lopen. Dit kan een AOV, schade-, verzuim- of andere verzekering zijn. Bekijk in dat geval onze collectieve vergelijker voor het MKB. Voor vragen kunt u contact opnemen met een van onze specialisten via 076-5333570 of zorg@dekeyzer.nl

Heeft u hier vragen over? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Nieuws