Schade melden

Laura Overduin

Nieuwe algemeen directeur

Laura Overduin nieuwe algemeen directeur De Keyzer Zekerheid. Willem de Keijzer heeft afgelopen juli de algemene leiding van ons bedrijf overgedragen aan Laura Overduin-Middelkoop (33). Onze nieuwe algemeen directeur begon in 2014 als zakelijk adviseur in de buitendienst bij De Keyzer. Sinds 2017 was Laura werkzaam als operationeel manager en daarmee verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en aansturing.

Tot 1 januari 2021 vervult Laura de functie samen met Willem de Keijzer, algemeen directeur sinds 1999. Willem de Keijzer is een kleinzoon van Co de Keijzer, die het bedrijf in 1959 in Breda oprichtte. Hij blijft zeer nauw betrokken bij de Keyzer Zekerheid, onder meer als adviseur voor het managementteam.

Laura: “Ik kijk ernaar uit om in deze positie, met ons nieuwe managementteam én de rest van ons professionele krachtige kantoor, onze relaties optimaal te blijven adviseren en onze samenwerkingen verder uit te breiden. Onze klanten zijn gewend aan uitstekende en persoonlijke dienstverlening, daar werken wij – met plezier – op alle fronten hard aan.”

Willem: “Deze benoeming is een belangrijke stap voor De Keyzer: we werken in een traditionele branche waar nu een relatief jong team het stokje overneemt. Dat past ook bij het profiel van de rest van ons kantoor: we hebben medewerkers van 20 tot 65 jaar. De afgelopen jaren bewees Laura zich als een enorm stabiele en capabele manager. Ik ben dan ook erg trots dat zij ons bedrijf de toekomst in leidt.”

Het nieuwe managementteam van De Keyzer Zekerheid bestaat naast Laura Overduin uit Niels van Rossum (36), Volmachtmanager, Walter van Burgel (32), Procesmanager, en Jaap Habraken (31), Teamleider Commercie.