Schade melden

Dat werkt beter!

Goed verzekerd aan het werk

Ook voor een aantal andere zakelijke verzekeringen kunt u bij ons terecht. Op deze pagina leest u welke dat zijn.

Overige verzekeringen

Zakenreis

Een zakenreisverzekering zorgt ervoor dat u en uw medewerkers hulp krijgen bij bijvoorbeeld ziekte, ongeval of overlijden tijdens een reis die u of een van uw medewerkers bedrijfsmatig maakt.

Er kan daarnaast worden gekozen alle reizen

Een zakenreisverzekering zorgt ervoor dat u en uw medewerkers hulp krijgen bij bijvoorbeeld ziekte, ongeval of overlijden tijdens een reis die u of een van uw medewerkers bedrijfsmatig maakt.

Er kan daarnaast worden gekozen alle reizen te verzekeren, dus ook privéreizen. Een annuleringsverzekering behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kunt u met een gerust gevoel op pad.

Wilt u meer informatie over deze verzekering? Of wilt u deze verzekering aanvragen? Neem dan contact op met ons op.

Lees meer
Lees minder
Rechtsbijstand bedrijven

In sommige situaties kunt u als bedrijf juridisch advies of hulp goed gebruiken. Met een zakelijke rechtsbijstandverzekering wordt u professioneel ondersteund bij een juridisch conflict. Bijvoorbeeld met een leverancier, een afnemer of een

In sommige situaties kunt u als bedrijf juridisch advies of hulp goed gebruiken. Met een zakelijke rechtsbijstandverzekering wordt u professioneel ondersteund bij een juridisch conflict. Bijvoorbeeld met een leverancier, een afnemer of een werknemer. De rechtsbijstandsverzekering neemt u hierbij zorgen en kosten uit handen. De verzekering wordt uitgevoerd door juridische specialisten die u het gehele traject professioneel bijstaan en adviseren. Uiteraard bestaat er in specifieke gevallen de mogelijkheid om zelf een eigen advocaat te kiezen door middel van de dekking ‘vrije advocaat keuze’.

Lees meer
Lees minder
Technische bedrijfsschade

Met een technische bedrijfsschadeverzekering zijn de kosten en (vervolg)schade verzekerd als uw productieproces noodgedwongen stil ligt door kapotte machines of computers. Machines en computers nemen u veel werk uit handen. Dit verhoogt de

Met een technische bedrijfsschadeverzekering zijn de kosten en (vervolg)schade verzekerd als uw productieproces noodgedwongen stil ligt door kapotte machines of computers. Machines en computers nemen u veel werk uit handen. Dit verhoogt de efficiëntie van uw bedrijf, maar betekent ook dat u niet meer zonder kunt. Slechts vergoeding van de reparatiekosten of vervanging van uw beschadigde machines is daarom niet voldoende. De continuïteit moet worden hersteld. Uw winstmarge en reservepositie bepalen of u een langdurige interruptie van uw productie kunt financieren. De technische bedrijfsschadeverzekering dekt de extra kosten en de stilstandsschade als gevolg van een verzekerde calamiteit op de elektronica- of machinebreukverzekering.

Lees meer
Lees minder
Cyberverzekering

Met de verschillende cyberoplossingen kan een bedrijf zich beschermen tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en andere vormen van cybercriminaliteit. Als ondernemer bent u voortdurend bezig om uw bedr

Met de verschillende cyberoplossingen kan een bedrijf zich beschermen tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en andere vormen van cybercriminaliteit. Als ondernemer bent u voortdurend bezig om uw bedrijf te optimaliseren. En dat gaat vaak samen met automatisering en digitalisering. De voordelen ervan zijn duidelijk, maar u loopt hierdoor ook nieuwe risico’s. Steeds vaker worden bedrijven getroffen door virussen, hacks, DDos-aanvallen, ransomware en systeeminbraken. Maar ook het risico van lekken van gegevens door menselijke fouten of technisch falen. Dat kan een enorme impact hebben op uw onderneming. Met de cyberverzekering beschermt u uw bedrijf tegen schade door cyberincidenten.

Lees meer
Lees minder

Vraagt u zich af wat in uw geval de beste verzekeringsoplossing is? Wij geven u hierover passend advies, zodat u in geval van schade goed verzekerd bent. Wilt u meer informatie over deze verzekering? Of wilt u deze verzekering aanvragen? Neem dan contact met ons op.