Voor actuele informatie omtrent Covid-19 verwijzen wij u naar de actualiteiten op onze website en onze social media kanalen. Meer informatie

Een pensioen voor uzelf afsluiten is al een ingewikkelde materie. Bij het afsluiten van een collectieve pensioenregeling voor uw werknemers komt nog veel meer kijken. Belangrijke afspraken worden voor langere termijn gedaan.

Een pensioen is meer dan alleen het inkomen dat de werknemers vanaf bijvoorbeeld hun AOW gerechtigde leeftijd ontvangen. De uiteindelijke hoogte en voorwaarden van het pensioen zijn van veel zaken afhankelijk. En dat vereist specialistische kennis.

De Keyzer heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaand adviseur op pensioengebied van grote en middelgrote bedrijven. Alle noodzakelijke kennis hebben we in eigen huis. Wij beperken ons niet tot het geven van advies: ook het selecteren van de juiste pensioenproducten en ondersteuning verlenen bij het afwikkelen van het expireren van de pensioenen van de werknemers behoort tot ons takenpakket.

Maak een afspraak voor meer informatie.

Inkomen, zakelijke schadeverzekeringen en particulier

Naast de pensioenvoorziening hebben we ook oplossingen voor u als ondernemer op het gebied van schadeverzekeringen en particuliere verzekeringen. Ook met betrekking tot het risico van arbeidsongeschiktheid en overige inkomensverzekeringen kunnen wij u adviseren.

Kijk hiervoor op onderstaande hoofdstukken

  • Particulier
  • Zakelijke schadeverzekeringen
  • Inkomen
Meer in dit hoofdstuk