Schade melden

Up-to-date

Nieuws

Interview met Jolon van der Schuit

Jolon van der Schuit (Bavel) – “De verhuizing was een goed moment om de verzekeringen te checken”

Begin 2022 verhuisde Jolon van der Schuit met zijn vrouw en drie dochters naar een nieuwe woning in Bavel. “Dat was voor ons meteen weer eens een mooie gelegenheid om samen met de adviseur van De Keyzer Zekerheid alle verzekeringen door te nemen”, vertelt Jolon.

Al jarenlang tevreden klant

In 2015 kwam Jolon via zijn toenmalige werkgever uit Breda met De Keyzer Zekerheid in contact. “Ik hoorde goede berichten over de persoonlijke aandacht en proactieve aanpak van dit verzekeringskantoor en dat sprak mij wel aan. Ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben over hoe ze ons als particuliere klant adviseren en begeleiden. Omdat ik zelfstandig ondernemer ben wijzen zij mij ook in dat opzicht prima op de extra risico’s die dat met zich meebrengt. Naast de woonhuisverzekeringen, doorlopende reisverzekering, autoverzekering en aansprakelijkheidsverzekering, heb ik via De Keyzer Zekerheid ook een arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten. Voor die verzekering vindt jaarlijks een toetsing plaats om te kijken of het verzekerd risico toch nog steeds wel goed is afgedekt. Dat vind ik nou echt de meerwaarde van een goed verzekeringskantoor.”

Verzekeringstechnisch ontzorgd

Het gezin Van der Schuit heeft zijn draai al helemaal gevonden in Bavel en Jolon is blij dat alle rompslomp die een verhuizing met zich meebrengt achter de rug is. “Er komt zoveel op je af en het is gewoon een geruststellende gedachte dat alles voor jezelf en je gezin verzekeringstechnisch in ieder geval goed geregeld is. De lijnen met De Keyzer Zekerheid zijn kort en er wordt snel en adequaat gereageerd als wij een vraag bij hen neerleggen. Als familie, vrienden of bekenden het mij zouden vragen dan verwijs ik ze met een gerust hart door naar dit onafhankelijke verzekeringskantoor.”

Nieuws