Schade melden

AWS Warmte & Koeltechniek b.v.

"Fijn dat ik terug kan vallen op een neutrale tussenpartij!

“Gelukkig heb ik ze niet zo vaak nodig”, lacht Corné Balemans over de samenwerking van AWS Warmte & Koeltechniek met De Keyzer Zekerheid. “Dat zou niet zo’n goed teken zijn.”

AWS is specialist in het installeren van cv-ketels en radiatoren, warmtepompsystemen, airconditioning, ventilatie en zonnestroomsystemen. Het bedrijf is gevestigd in Breda en is met zo’n twintig medewerkers voornamelijk in die regio actief.

AWS en De Keyzer Zekerheid werken al ruim tien jaar met elkaar samen. “Zij adviseren ons onder andere over de autoverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en ziektekostenverzekering”, somt eigenaar Corné op.

“Na een kennismaking met Willem de Keijzer zijn we eens rond de tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken. Zij kwamen toen met zo’n interessant voorstel, dat we met al onze verzekeringen naar De Keyzer Zekerheid zijn overgegaan”, herinnert hij zich.

“Ik kan ze altijd bereiken en mijn vragen worden snel en volledig beantwoord”

Eigenaar Corné Balemans

Zoals met alle relaties houdt De Keyzer Zekerheid de verzekeringsportefeuille van AWS goed in de gaten. “We hebben jaarlijks overleg om te bekijken of alles nog actueel is”, vertelt Corné. “Zo trokken ze bijvoorbeeld aan de bel over onze autoverzekering. Het bleek namelijk dat de autopolis bij een andere verzekeraar goedkoper kon worden afgesloten. Dat hebben we toen gedaan.” Hij waardeert het persoonlijke contact met De Keyzer Zekerheid. “Via WhatsApp, telefoon of e-mail kan ik ze altijd bereiken en mijn vragen worden dan snel en volledig beantwoord.” Het komt wel eens voor dat er tijdens werkzaamheden bij een klant schade optreedt. “In zo’n geval neemt De Keyzer Zekerheid contact op met onze klant om de schade af te handelen. Het is fijn dat ik in zulke gevallen terug kan vallen op een neutrale tussenpartij!”