Als bestuurder of beheerder van de Vereniging van Eigenaren (V.v.E.) wilt u graag dat de risico’s die de vereniging loopt afgedekt zijn. Een goede verzekering is daarbij erg belangrijk. Bij De Keyzer Zekerheid bent u daarvoor aan het goede adres. Door een ruime en langdurige ervaring op het gebied van het verzekeren van Verenigingen van Eigenaren en op het gebied van de schadeafwikkeling hebben wij een concurrerend verzekeringspakket gecreëerd.
Het De Keyzer VVE Pakket.

Als V.v.E. bent u verplicht een opstalverzekering af te sluiten. Maar daarnaast is een aansprakelijkheidsverzekering ook zeer belangrijk.

Naast de hiervoor genoemde verzekeringen kunnen wij ook dekking bieden en advies geven over de rechtsbijstand- en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor de vereniging.

Enkele aandachtspunten/verzekeringen die van toepassing zouden kunnen zijn:

  • Eigenaarsbelang, hieronder wordt verstaan de eigen voorzieningen zoals bijvoorbeeld keuken en badkamer. Heeft u veel verbouwd dan kan het raadzaam zijn om een extra bedrag te verzekeren individueel of collectief via de vereniging.
  • Garantie tegen onderverzekering, wij kunnen u dit bieden door een waardebepaling te laten uitvoeren of door gebruik te maken van de herbouwwaardemeter.
  • Milieuschade, na een schadeoorzaak kan er schade ontstaan aan het milieu. Dit kunnen sanerings-, expertise- en opruimingskosten zijn. Deze kosten zijn gedekt op een milieuschadeverzekering.
  • Roerende zaken van de vereniging, er kunnen roerende zaken zijn die eigendom zijn van de vereniging, ook hiervoor kunnen wij dekking bieden.

Klik hier voor onze brochure VVE Verzekeringen.

Meer weten over V.v.E. verzekeringen? Neem dan contact op met onze specialist Bouwe Ledeboer.