Studeren. De leukste tijd van je leven, maar je hebt van die momenten…  Je laptop wordt gestolen op de bieb, je gooit per ongeluk een glas rode wijn over de witte kleding van je huisgenoot, rook- of brandschade na een kookincident, een val van je fiets, diefstal als je op reis bent en ga zo maar door. Zorg er dus voor dat  je goed verzekerd bent.

Met het voordelige verzekeringspakket van verzekerdstuderen.nl ben je gedekt voor alle ongemakken die jouw studentenleven onverhoopt overhoop kunnen halen. Bovendien is je verzekering in een handomdraai geregeld. Een zeker gevoel, want aan je studie en alles er om heen heb je je handen al meer dan vol.

Alles-in-1 Verzekeringspakket

Met het verzekeringspakket van verzekerdstuderen.nl ben je in één keer verzekerd voor de meest voorkomende ongemakken. Het pakket is in principe een inboedel-, aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering in één. Eventueel uit te breiden met een doorlopende reisverzekering.

Vind je het handig om al je verzekeringen onder één dak te hebben? Geen probleem. Bij verzekerdstuderen.nl kun je ook super snel en voordelig al je overige verzekeringen onderbrengen. Van ziektekosten- tot autoverzekering en alles wat daar tussen ligt.

Overige verzekeringen

Met het basispakket van verzekerdstuderen.nl ben je voor de meest voorkomende ongemakken verzekerd. Maar het is natuurlijk gemakkelijker om al je verzekeringen onder één dak te te hebben.

– Doorlopende reisverzekering
– Autoverzekering

Eenvoudig opzeggen en overstappen

Je huidige verzekering opzeggen is zo geregeld. Download hier het formulier, vul het in en stuur het op naar je huidige verzekeraar. Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Welkom bij verzekerdstuderen.nl!

 

Meer in dit hoofdstuk