Ook bij verzekeringen heeft u de keuze uit veel verschillende smaken. Zoveel dat het soms gaat duizelen. De Keyzer Zekerheid kiest graag de lekkerste smaken voor u uit. Want als onafhankelijke partner hebben wij een verzekeringspakket samengesteld dat op maat gesneden is voor de ijssalon: voorwaarden die naadloos aansluiten bij hetgeen u doet tegen een zeer gunstige premie. Maak gebruik van onze geheel vrijblijvende Verfrissende Scan en oordeel zelf!

Wij hebben de bolletjes dus al voor u uitgezocht. Dan kunt u zich volledig storten op waar uw hart ligt: overheerlijk ondernemen.

Meer weten over onze uitgekiende ijssalonpolis? Neem contact op!

Verfrissende Scan

Wij zijn er van overtuigd dat u met onze ijssalonpolis onder betere voorwaarden bent verzekerd. En dat de premie die u bij ons betaalt aanzienlijk scherper is dan uw huidige premie. Wilt u weten wat het verschil bij u bedraagt? Mail ons een overzicht van de premie(s) door die u nu betaalt. Na een snelle scan sturen wij u het tarief dat wij rekenen. U zult zien dat overstappen zeker de moeite waard is!

Voorwaarden ijssalonpolis.nl

Enkele onderscheidende voorwaarden van ijssalonpolis.nl op een rij:

  • Uitval of storing in het koelproces
  • Glasschade inclusief belettering en vitrine
  • Terrasmeubilair
  • Periodieke leegstand (zonder premieverhoging!)
  • Schade (on)gemotoriseerde ijswagen(s)

Dit is slechts een greep uit de vele uitgebreide voorwaarden. Neem contact op voor meer informatie over zowel voorwaarden als messcherpe premie.