Schade melden

Up-to-date

Nieuws

Interview met Joost Pieterman

Joost Pieterman (Hoge Zwaluwe) – “Meer dan 50 jaar tevreden klant van ”

Joost Pieterman geniet samen met zijn echtgenote Eva van een welverdiende oude dag in het mooie en rustige dorp Hooge Zwaluwe. Joost runde tot 2002 een groothandel in keukenaccessoires. “Kort nadat oprichter Wim de Keyzer zijn eigen verzekeringskantoor in Breda begon ben ik zowel zakelijk als privé al klant bij hem geworden. Inmiddels ben ik dus al ruim 50 jaar klant en dat bevalt tot op de dag van vandaag nog steeds uitstekend”, aldus de 74-jarige oud-ondernemer.

Nog steeds actief en ondernemend

Hoewel hij zijn bedrijf al 20 jaar geleden heeft verkocht is er van verveling in het dagelijks leven geen sprake. “Ik kom eigenlijk tijd tekort”, lacht Joost. Zijn twee dochters zijn al lang het huis uit, maar aan bezigheden geen gebrek. “Ik ben als vrijwilliger heel actief voor de lokale omroep in Drimmelen. Dat is echt een grote passie van mij. Tevens is er in en om onze vrijstaande woning altijd wel wat werk te doen. We wonen in een mooie en waterrijke omgeving, houden van fietsen en in de jaren voor de coronapandemie hebben we bijna de halve wereld rondgereisd. Dat ondernemende en actieve blijft toch in je zitten hè.”

Geen onderscheid in grote en kleinere klanten

Vroeger had Joost als ondernemer natuurlijk veel meer verzekeringen lopen dan  tegenwoordig. “Destijds liepen al onze verzekeringen, zowel zakelijk als privé, via De Keyzer Zekerheid. Na de verkoop van mijn bedrijf bleven alleen onze particuliere verzekeringen over. Het mooie van De Keyzer Zekerheid is dat zij geen onderscheid maken tussen grotere zakelijke klanten en kleinere particuliere klanten. De verzekeringen die mijn vrouw en ik nu nog bij hen hebben lopen worden netjes elk jaar met ons doorgenomen en hebben wij een vraag dan krijgen wij daar altijd direct een keurig antwoord op. Dat persoonlijke en accurate vind ik echt kenmerkend voor De Keyzer Zekerheid”, aldus Joost Pieterman.

Nieuws