Een familiebedrijf dat haar cliënten al ruim 60 jaar zekerheid biedt, daar mag en kunt u nét dat beetje extra van verwachten. Betrokken, betrouwbaar en eigenzinnig hanteren wij een werkwijze die past bij de dag van vandaag. Continu anticiperend op eventuele veranderingen in de toekomst. Want dat is noodzakelijk als je een langdurige samenwerking met je cliënten voor ogen hebt. Duidelijkheid vanaf dag één, dat is wat u bij De Keyzer Zekerheid krijgt. Een prettig gevoel, juist in roerige tijden als deze.

Zekerheid & Onafhankelijk

Een familiebedrijf dat haar cliënten al ruim 60 jaar zekerheid biedt, daar mag en kunt u net dat beetje extra van verwachten. Betrokken, betrouwbaar en eigenzinnig hanteren wij een werkwijze die past bij de dag van vandaag. Continu anticiperend op eventuele veranderingen in de toekomst. Want dat is noodzakelijk als je een langdurige samenwerking met je cliënten voor ogen hebt. Duidelijkheid vanaf dag één, dat is wat u bij De Keyzer Zekerheid krijgt. Een prettig gevoel, juist in roerige tijden als deze.

Betrokken, betrouwbaar, eigenzinnig en onafhankelijk!

Kwaliteit en Werkwijze

De Keyzer in drie woorden samengevat: betrokken, betrouwbaar en eigenzinnig. Toegegeven, onderstaande kernpunten kunnen klinken als clichés, maar we hebben ze niet voor niets al ruim 50 jaar hoog in het vaandel staan: onze relaties varen er wel bij.

  • Onafhankelijk, objectief en flexibel in zowel advies als verwerking.
  • Landelijke dekking
  • Uw eigen accountmanager voor al uw verzekeringszaken
  • 24-uur service
  •  Klantgerichte en pro-actieve aanpak
  • Ruim 60 jaar ervaring
  • Secuur maatwerk
  • Private labeling

Elke samenwerking bij De Keyzer begint met onze Dienstenwijzer en onze Algemene Voorwaarden. U kunt deze documenten vinden op onze pagina Downloads.

Voor financieel complexe producten als bijvoorbeeld een levensverzekering, nemen wij eerst samen met u een Dienstverleningsdocument (DvD) door.  Wilt u een DvD van ons inzien? Vraag deze hier aan.

Lid van:
ADFIZ
Adviseurs in Financiële Zekerheid
Info: www.adfiz.nl

NVGA
Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven
Info: www.nvga.org

FFP
Federatie Financiële Planners
Info: www.ffp.nl

Meer in dit hoofdstuk